Borderlands 3 – dată de lansare, primele detalii, trailer şi imagini

Autor: Cosmin Aionita | 05.04.2019
Borderlands 3 – dată de lansare, primele detalii, trailer şi imagini

După cum au promis în momentul dezvăluirii iniţiale a jocului de la PAX East 2019, Gearbox Software a revenit cu noi detalii despre Borderlands 3. Astfel, de publicarea jocului se vor ocupa din nou cei de la Take-Two Interactive, prin divizia 2K Games, Borderlands 3 urmând să fie lansat mai devreme decât ne-am fi aşteptat, pe 13 septembrie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Precum alte titluri recente, versiunea de PC a lui Borderlands 3 va fi disponibilă, iniţial, doar prin Epic Games Store. Începând cu luna aprilie a anului viitor, Borderlands 3 pentru PC va putea fi achiziţionat şi prin intermediul altor servicii de distribuţie digitală.

Borderlands 3 îşi propune să menţină vii tradiţiile seriei (vândută în nu mai puţin de 41 de milioane de exemplare până în acest moment), propunând din nou o poveste dinamică şi amuzantă, cu personaje “colorate”, inamici şi boşi de proporţii epice, precum şi un arsenal format din “miliarde de arme”. De această dată, jucătorii vor avea de ales dintre patru Vault Hunters noi, fiecare cu skill-urile, abilităţile şi posibilităţile sale de personalizare. Fie single player, fie alături de prieteni în modul co-op, aceştia vor fi nevoiţi să înfrunte legiuni de inamici pentru a-şi atinge obiectivul: eliminarea maleficilor gemeni Calypso.

Versiunea pentru PC a jocului este realizată în parteneriat cu AMD, Borderlands 3 urmând să fie optimizat pentru plăcile video din gama AMD Radeon şi pentru procesoarele Ryzen.

Borderlands 3 va fi lansat pe 13 septembrie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (prin Epic Games Store). Pe 1 mai 2019, cei de la Gearbox au promis că vor prezenta în premieră secvenţe de gameplay din Borderlands 3, în cadrul unui eveniment ce va transmis în direct pe Internet.

Borderlands 3

Borderlands 3Borderlands 3

Borderlands 3Borderlands 3

Borderlands 3Borderlands 3

Urmărește Go4Games.ro pe Google News