Borderlands 3 primește upgrade gratuit pentru PlayStation 5 și noile console Xbox

Autor: Cosmin Aionita | 15.10.2020
Borderlands 3 primește upgrade gratuit pentru PlayStation 5 și noile console Xbox

2K Games și studioul Gearbox Software au anunțat că Borderlands 3 va primi un upgrade pentru noile console PlayStation 5, Xbox Series X și Xbox Series S. Această ediție next gen a jocului va fi disponibilă chiar din ziua lansării acestor console: 10 noiembrie 2020 pentru Xbox Series X și Series S, 12 noiembrie pentru PlayStation 5 în Statele Unite, Canada, Mexic, Australia, Noua Zeelandă și Coreea de Sud și, în sfârșit, 19 noiembrie pentru PlayStation 5 în restul lumii (inclusiv în România).

Borderlands 3 PlayStation 5

4K, 60fps și co-op îmbunătățit

Producătorii au acordat o atenție deosebită optimizării jocului Borderlands 3 pentru consolele de nouă generație: atunci când va rula pe PlayStation 5 sau Xbox Series X, Borderlands 3 va folosi rezoluție 4K și un framerate de 60 de cadre pe secundă, atât în modul single player, cat și în cel co-op online. De asemenea, ediția next-gen a jocului va oferi suport pentru multiplayer co-op local (pe aceeași consolă), prin splitscreen, pentru 2, 3 sau chiar 4 jucători.

Atunci când este abordat co-op în doi jucători pe aceeași consolă, în edițiile pentru PS5 și noile console Xbox, Borderlands 3 va putea împărți ecranul și pe verticală, această facilitate urmând să fie adăugată și versiunilor pentru PlayStation 4 și Xbox One prin intermediul unui update.

Borderlands 3 PlayStation 5

Upgrade gratuit de la PS4 la PS5

Mai mult, posesorii lui Borderlands 3 de pe PlayStation 4 și Xbox One vor avea acces gratuit la versiunile de PlayStation 5, respectiv Xbox Series X sau S. Nu în ultimul rând, tot conținutul suplimentar și add-on-urile achiziționate deja pentru versiunea deja existentă a jocului vor face trecerea, în mod gratuit, către edițiile next gen. De asemenea, salvările din Borderlands 3 pentru PS4 și Xbox One vor putea fi importate în edițiile pentru PS5, respectiv Xbox Series X sau S ale jocului.

Atenție însă, pentru a putea profita de upgrade-ul gratuit către next gen al unui exemplar al jocului Borderlands 3 deținut în format fizic, pe disc, veți avea nevoie fie de o consolă PlayStation 5 echipată cu drive optic Blu-ray Ultra HD sau de o consolă Xbox Series X (în funcție de platforma pe care aveați deja jocul).

Lansarea consolelor Xbox Series X și Xbox Series S este programată pentru 10 noiembrie 2020.

PlayStation 5 se va lansa oficial în România pe 19 noiembrie 2020.

Borderlands 3 PlayStation 5

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News