Call of Duty 2021 va fi dezvoltat de Sledgehammer Games. Se întoarce seria în al Doilea Război Mondial?

Autor: Cosmin Aionita | 05.05.2021
Call of Duty 2021 va fi dezvoltat de Sledgehammer Games. Se întoarce seria în al Doilea Război Mondial?
Foto: Activision

Activision a confirmat că jocul Call of Duty ce urmează să fie lansat în toamna acestui an va fi dezvoltat de studioul Sledgehammer Games. Dezvăluirea a avut loc în cadrul comunicării oficiale pe care conducătorii companiei au avut-o cu acționarii, confirmând astfel zvonurile care circulau încă de la începutul anului.

Aceeași zvonistică indica și reîntoarcerea noului joc Call of Duty pe câmpurile de bătălie ale celui de-al Doilea Război Mondial, acolo unde seria a debutat în prima parte a anilor 2000. Nu ar fi o surpriză, având în vedere că precedentul titlu al seriei dezvoltat de Sledgehammer Games a fost Call of Duty: WWII, un joc ce aborda același subiect.

Titlul Call of Duty de anul aceasta ar trebui să fie lansat în aceeași perioadă de toamnă, fiind construit, după spusele celor de la Activision, pentru noua generație de console. Astfel, publisher-ul promite o experiență vizuală deosebită în toate cele trei moduri principale ale jocului: campanie, multiplayer și co-op. De asemenea, noul joc va fi “integrat în ecosistemul Call of Duty deja existent”, sugerând o legatură puternică cu titlul free-to-play Call of Duty: Warzone.

După o pauză de patru ani, Sledgehammer Games revine la cârma seriei Call of Duty

Sledgehammer Games a sărbătorit acest anunț cu un GIF animat publicat pe contul de Twitter al studioului, ce îl înfățișează pe superstarul Undertaker din WWE revenind la viață dintr-un sicriu.

Sledgehammer Games a anunțat, de asemenea, deschiderea unui nou studiou în Toronto, Canada, ce se va alătura birourilor deja existente în Foster City, California (SUA) și Melbourne, Australia.

Jocul Call of Duty ce urmează să-și facă apariția în 2021 nu a fost încă anunțat oficial. Cel mai probabil, nu vom mai avea mult de așteptat până la acel moment, E3 2021 urmând să se desfășoare chiar luna viitoare.

Sursa: VG247

Urmărește Go4Games.ro pe Google News