Call of Duty: Advanced Warfare – Behind The Scenes

Autor: Cosmin Aionita | 09.07.2014
Call of Duty: Advanced Warfare - Behind The Scenes

Activision a lansat o serie de mini-documentare de tipul „Behind The Scenes” dedicate viitorului Call of Duty: Advanced Warfare. Acestea se concentrează pe o serie de elemente ale jocului celor de la Sledgehammer Games, cum ar fi arsenalul, introducerea exoscheletelor, animaţiile sau adaptarea jocului pentru storyline-ul futurist.

Acţiunea din Call of Duty: Advanced Warfare este plasată în viitorul apropiat, în anul 2054, o perioadă în care organizaţiile militare private sunt mijlocul prin care marile puteri aleg să rezolve problemele „delicate”. Jucătorii vor intra în pielea unui membru al unei asemenea organizaţii – Atlas Corporation, conduse de Jonathan Irons, un personaj însetat de putere, interpretat de cunoscutul actor Kevin Spacey.

Sledgehammer Games lucrează la Call of Duty: Advanced Warfare de trei ani, acesta fiind primul titlu al seriei ce a beneficiat de o perioadă de dezvoltare atât de lungă. Jocul este gândit în special pentru consolele de nouă generaţie şi PC, însă va beneficia şi de versiuni dedicate consolelor din generaţia trecută.

Call of Duty: Advanced Warfare va fi lansat pe 4 noiembrie 2014, pentru PC, Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360 şi PlayStation 3.

Call of Duty Advanced Warfare

Urmărește Go4Games.ro pe Google News