Call of Duty: Advanced Warfare va primi ultimul pachet DLC: Reckoning

Autor: Cosmin Aionita | 28.07.2015
Call of Duty: Advanced Warfare va primi ultimul pachet DLC: Reckoning

Activision şi studioul Sledgehammer Games va încheia seria de pachete de conţinut suplimentar (DLC-uri) dedicate jocului Call of Duty: Advanced Warfare cu Reckoning.

La fel ca şi în cazurile DLC-urilor anterioare, Reckoning va oferi patru hărţi noi pentru componenta multiplayer a jocului: Overload (plasată în New Baghdad), Quarantine (plasată pe o insulă, acum transformată într-un centru de testare a armelor biologice), Fracture (hartă instabilă, unde oricând o parte din mediul de joc poate dispărea sub apele îngheţate) şi Swarm (plasată în Seul).

Va fi inclus şi Descent, capitolul final al modului de joc cooperativ Exo Zombies, în care echipa formată din Bill Paxton, Rose McGowan, Jon Bernthal şi Bruce Campbell trebuie să scape de pe aeronava Atlas. Lucrurile, evident, se complică atunci când fostul membru al echipei, interpretat de John Malkovich se transformă, la rândul său, în zombie.

DLC-ul Reckoning pentru Call of Duty: Advanced Warfare va fi lansat în premieră pe Xbox Live (Xbox 360 şi Xbox One) începând cu 4 august 2015, la un preţ echivalent cu 14,99€. DLC-ul Reckoning va face parte şi din pachetul Season Pass pentru Call of Duty: Advanced Warfare, ce poate fi achiziţionat în schimbul a 49,99€. Pachetul de conţinut suplimentar Reckoning va fi lansat şi pe celelalte platforme (PC şi PlayStation) la o dată ce urmează să fie anunţată în curând.

Call of Duty Advanced Warfare

Call of Duty Advanced WarfareCall of Duty Advanced Warfare

Call of Duty Advanced WarfareCall of Duty Advanced Warfare

Call of Duty Advanced Warfare

Urmărește Go4Games.ro pe Google News