Call of Duty: Black Ops 3 – abilităţile Cybercore şi noi dezvăluiri

Autor: Cosmin Aionita | 12.10.2015
Call of Duty: Black Ops 3 – abilităţile Cybercore şi noi dezvăluiri

Activision şi studioul Treyarch au lansat un nou trailer pentru Call of Duty: Black Ops 3, dezvăluind astfel una dintre abilităţile Cybercore pe care jucătorii le vor putea folosi în cadrul campaniei din joc. Este vorba despre Control, prin intermediul căreia se vor putea manipula de la distanţă inamicii robotici din joc.

Call of Duty: Black Ops 3 este dezvoltat în trei direcţii: campania propriu-zisă, ce va putea fi abordată şi în mod multiplayer cooperativ (doar pe PS4, Xbox One şi PC, va lipsi din versiunile pentru PlayStation 3 şi Xbox 360); componenta de multiplayer competitiv; dar şi modul zombies, denumit Shadows of Evil, a cărui acţiune va avea loc la începutul anilor ’40.

Call of Duty: Black Ops 3 se va lansa pe 6 noiembrie 2015, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, PC (realizate de Treyarch), PlayStation 3 şi Xbox 360 (realizate de studiourile Beenox şi Mercenary Technology). Până atunci, Treyarch a început o serie de stream-uri (ce au loc în fiecare zi de vineri), prin intermediul cărora vor fi dezvăluite elemente noi din Call of Duty: Black Ops 3. În prima ediţie, pe care o puteţi urmări mai jos, este prezentat ultimul specialist din multiplayer (Firebreak), precum şi Redwood, o nouă hartă pentru multiplayer.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News