Call of Duty: Black Ops 3 – peste 11 minute de gameplay din campania co-op

Autor: Cosmin Aionita | 23.06.2015
Call of Duty: Black Ops 3 – peste 11 minute de gameplay din campania co-op

Activision şi studioul Treyarch au oferit peste 11 minute de gameplay din campania cooperativă din Call of Duty: Black Ops 3, probabil cea mai importantă noutate pe care acest joc al seriei o va aduce.

Campania din Black Ops 3 va putea fi abordată şi în mod co-op cu patru jucători online, iar soldatul fiecărui jucător va putea fi personalizat în detaliu: de la arme şi echipamente, la abilităţi şi uniforme, toate acestea fiind organizate într-un sistem care progresează în timp.

De asemenea, design-ul nivelurilor a fost adaptat, permiţând jucătorilor să lupte în locaţii mari, cu spaţii deschise. În aceste locaţii deschise, echipa de la Treyarch promite peste 20 de sisteme AI diferite, care vor provoca jucătorii să abordeze situaţiile în diferite feluri.

Aici vor intra în ecuaţie Cyber Cores şi Tactical Rigs, modificări cibernetice care permit un nivel suplimentar de personalizare a jucătorului. Cyber Cores oferă o varietate de abilităţi, de la remote hacking al dronelor şi până la atacuri de tip melee în lanţ. Tactical Rigs sunt upgrade-uri pasive pentru soldaţi, care oferă abilităţi de mişcare şi de apărare avansate. Toate aceste opţiuni permit echipelor să construiască o serie de soldaţi configuraţi în mod diferit, care să ducă la îndeplinire misiunile în diferite feluri.

Nu va lipsi nici aşa-zisa Safe House, zonă pe care jucătorii o vor vizita între diferitele niveluri ale campaniei, pentru a-şi personaliza armele şi echipamentul, a-şi etala medaliile şi realizările sau accesa informaţii suplimentare despre lumea şi povestea din Call of Duty: Black Ops 3. Pe lângă campanie, Call of Duty: Black Ops 3 va oferi şi clasicul multiplayer competitiv, precum şi modul de joc zombies.

Call of Duty: Black Ops 3 se va lansa pe 6 noiembrie 2015, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, PC (realizate de Treyarch), PlayStation 3 şi Xbox 360 (realizate de studiourile Beenox şi Mercenary Technology). Cei care aleg să plaseze o precomandă vor primi acces în beta test-ul multiplayer Call of Duty: Black Ops 3, acesta urmând să fie disponibil mai întâi pe PlayStation 4.

Call of Duty Black Ops 3

Urmărește Go4Games.ro pe Google News