Call of Duty: Infinite Warfare – trailer pentru beta-ul din acest weekend

Autor: Cosmin Aionita | 12.10.2016
Call of Duty: Infinite Warfare - trailer pentru beta-ul din acest weekend

Activision ne pregăteşte pentru beta-ul Call of Duty: Infinite Warfare, ce va începe în acest weekend, cu un nou trailer, pe care îl puteţi urmări în continuare.

Beta-ul Call of Duty: Infinite Warfare va începe pe 14 octombrie pe PlayStation 4, urmând să revină pe 21 octombrie, atât pe PlayStation 4, cât şi pe Xbox One. Fiecare sesiune beta va avea o durată de trei zile, iar acest beta nu va fi disponibil pe PC.

Dintre cele şase Combat Rigs promise pentru versiunea finală, în beta vor fi disponibile doar trei: Warfighter (ofensiv), Merc (defensiv) şi Synaptic (CQC). Fiecare combat rig va putea fi echipat cu un payload şi un trait. Payloads sunt arme sau abilităţi care se activează în timpul jocului, iar traits sunt abilităţi pasive. Un exemplu ar fi Ping pentru Warfighter, capabil să îţi arate inamicii din jurul tău după un kill sau un assist.

O noutate în Infinite Warfare sunt Mission Teams. În beta veţi avea posibilitatea să vă alăturaţi facţiunilor JTF Wolverines sau Orion Initiative. Ducând la bun sfârşit aceste misiuni, veţi obţine puncte de experienţă (XP), obiecte cosmetice sau arme prototip.

Infinite Warfare beta va include trei hărţi. Frontier este o secţiune dintr-o staţie spaţială plasată pe orbita planetei Neptun. Frost este o bază de cercetare amplasată pe Europa, una dintre lunile planetei Jupiter. Throwback este o locaţie inspirată din anii 1950, dar amplasată pe o staţie spaţială. Modurile de joc disponibile vor include Team Deathmatch, Domination, Kill Confirmed şi Defender. Acesta din urmă plasează o dronă pe harta, care trebuie ţinută în posesia uneia dintre cele două echipe pentru a câştiga puncte.

Call of Duty: Infinite Warfare, alături de Call of Duty: Modern Warfare Remastered, vor fi disponibile din 4 noiembrie 2016, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Call of Duty: Modern Warfare Remastered nu va fi comercializat separat. Versiunea Standard Edition a jocului va fi disponibilă la preţul de 199,9 lei pentru PC şi 269,9 lei pentru PlayStation 4 şi Xbox One, în timp ce versiunea Legacy Edition va fi disponibilă la preţul de 269,9 lei pentru PC şi 349,9 lei pentru PlayStation 4 şi Xbox One. Versiunea Legacy Pro pentru PlayStation 4 şi Xbox One va fi disponibilă la preţul de 449,9 lei.

Call of Duty Infinite Warfare

Urmărește Go4Games.ro pe Google News