Call of Duty: Modern Warfare – gameplay 4K dintr-un nou mod multiplayer

Autor: Cosmin Aionita | 19.07.2019
Call of Duty: Modern Warfare – gameplay 4K dintr-un nou mod multiplayer

Activision şi studioul Infinity Ward au lansat un nou clip din viitorul Call of Duty: Modern Warfare, prezentând astfel câteva minute de gameplay multiplayer dintr-un nou mod de joc ce-şi va face debutul în acest titlu.

Este vorba despre Gunfight, un mod de joc rapid, ce se desfăşoară în cadrul unor hărţi relativ restrânse, în echipe 2 vs. 2. Secvenţele de mai jos, înregistrate de pe o consolă PlayStation 4 Pro în rezoluţie 4K, reprezintă doar o avanpremieră pentru ce urmează să fie prezentat pe 1 august, cand va avea loc dezvăluirea oficială a componentei multiplayer din Call of Duty: Modern Warfare.

Spre deosebire de Call of Duty: Black Ops 4, care a ales să abandoneze componenta single player în favoarea mai multor tipuri de abordări multiplayer, noul Call of Duty: Modern Warfare va oferi “formula completă”, pornind de la campania single player, trecând prin multiplayer-ul tradiţional şi sfârşind cu un nou mod de joc cooperativ.

Jocul promite un motor grafic complet nou, cu o experienţă vizuală fotorealistică. Din arsenalul de tehnologii noi folosite de acest engine putem aminti physically-based material rendering, reproducerea mediilor de joc cu ajutorul fotogrammetriei, iluminare globală volumetrică, spectral rendering (pentru modurile de vizualizare termală şi infraroşu), un nou sistem de animaţii, mulltiplayer cross-platform între PC şi console, suport pentru ray tracing în timp real (pe PC), pentru rezoluţie 4K, High Dynamic Range (HDR) şi Dolby ATMOS.

Call of Duty: Modern Warfare va fi lansat pe 25 octombrie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Call of Duty: Modern Warfare

Urmărește Go4Games.ro pe Google News