Call of Duty: Modern Warfare – peste 20 de minute de gameplay în rezoluţie 4K

Autor: Cosmin Aionita | 13.08.2019
Call of Duty: Modern Warfare – peste 20 de minute de gameplay în rezoluţie 4K

Activision şi studioul Infinity Ward au lansat un nou clip de gameplay extins din componenta multiplayer a noului Call of Duty: Modern Warfare. Astfel, în continuare puteţi viziona peste 20 de minute de gameplay capturat în rezoluţie 4K din ediţia pentru PlayStation 4 Pro a jocului, în clip fiind incluse segmente din nu mai puţin de cinci moduri de joc, pe cinci hărţi multiplayer, inclusiv una pe timp de noapte.

Premiat cu distincţia “Best Online Multiplayer” de către criticii de specialitate de la E3 2019, viitorul Modern Warfare va oferi acţiunea rapidă la care se aşteaptă fanii seriei, fie în noul mod de joc Gunfight (2 vs. 2), fie în cadrul meciurilor tradiţionale 6 vs. 6, sau chiar în noi confruntări 10 vs. 10, 20 vs. 20 şi până la noul mod de joc Ground War, care va oferi suport pentru peste 100 de jucători.

De asemenea, jucătorii noului Call of Duty: Modern Warfare vor avea la dispoziţie cele mai extinse opţiuni de personalizare a operatorilor din multiplayer şi a arsenalului acestora, graţie noului sistem Gunsmith. Au fost adăugate şi noi mecanici de joc, precum posibilitatea ca gloanţele să pătrundă prin anumite suprafeţe, hărţi a căror acţiune se va desfăşura pe întuneric şi vor necesita purtarea de night vision goggles etc.

Majoritatea noilor opţiuni vor putea încercate înainte de lansarea jocului, în cadrul sesiunilor de testare beta ce vor avea loc pe parcursul lunii septembrie a acestui an. Prima dintre acestea se va desfăşura exclusiv pe consolele PlayStation 4 şi va avea loc în perioada 12 – 16 septembrie 2019 (12 – 13 septembrie Early Access pentru precomenzi, 14 – 16 septembrie Open Beta). A doua sesiune beta va avea loc în perioada 19 – 23 septembrie (19 – 20 pentru Early Access, 21 – 23 Open Beta) pe PlayStation 4, Xbox One şi PC, şi va oferi funcţionalitate crossplay între aceste platforme.

Call of Duty: Modern Warfare va fi lansat pe 25 octombrie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Ediţia pentru PC este dezvoltată în colaborare cu studioul Beenox şi va disponibilă exclusiv prin intermediul serviciului Battle.net de la Blizzard Entertainment.

Call of Duty: Modern Warfare

Urmărește Go4Games.ro pe Google News