Când se lansează Destiny 2 pentru PlayStation 5

Autor: Cosmin Aionita | 20.10.2020
Când se lansează Destiny 2 pentru PlayStation 5

Bungie a dezvăluit mai multe informații despre ediția next-gen a popularului său shooter online, anunțând când se lansează Destiny 2 pentru PlayStation 5 și noua gamă de console Xbox.

Deși noul expansion Destiny 2: Beyond Light urmează să-și facă apariția pe 10 noiembrie 2020, concomitent cu noile Xbox Series X și Xbox Series S și doar cu câteva zile înainte de PlayStation 5, acesta nu va primi o versiune next-gen până în luna decembrie. În schimb, utilizatorii noilor console Xbox și de PlayStation 5 vor putea rula edițiile deja existente pentru Xbox One, respectiv PlayStation 4.

Totuși, Bungie va oferi și un upgrade next-gen pentru Destiny 2, iar acesta va fi disponibil începând cu 8 decembrie 2020. Când se lansează, această nouă ediție Destiny 2 pentru PlayStation 5, Xbox Series X și Series S va aduce o sumedenie de îmbunătățiri.

Rezoluții și framerate mai mari, timpi de încărcare mai rapizi

Astfel, posesorii jocului pentru Xbox One vor primi gratuit și ediția pentru Xbox Series X sau S prin intermediul tehnologiei Smart Delivery. De asemenea, cei care dețin deja jocul pentru PlayStation 4 vor avea acces gratuit la upgrade-ul pentru PlayStation 5.

Pe toate cele trei console next-gen, Destiny 2 va rula cu un framerate de 60 de cadre pe secundă, iar pe PlayStation 5 și Xbox Series X jocul va fi afișat în rezoluție 4K nativă (3840×2160). În schimb, Xbox Series S va trebui să se mulțumească cu rezoluție 1080p (1920×1080).

Toate versiunile next-gen ale jocului vor beneficia de un slider pentru ajustarea FOV-ului, iar timpii de încărcare vor fi reduși în mod semnificativ. Nu în ultimul rând, utilizatorii de pe PlayStation 5 vor putea juca împreună cu cei de pe PlayStation 4, iar cei de pe noile console Xbox Series X și Series S în compania celor de pe Xbox One.

Destiny 2, împreună cu toate expansion-urile sale, este disponibil în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One și PC. Noul expansion Destiny 2: Beyond Light urmează să fie lansat pe 10 noiembrie 2020. Edițiile next-gen pentru Destiny 2 vor fi disponibile de pe 8 decembrie pentru PlayStation 5, Xbox Series X și Xbox Series S.

Sursa: Bungie.net

Urmărește Go4Games.ro pe Google News