Când se lansează Exomecha, noul shooter multiplayer cu roboți gigantici

Autor: Cosmin Aionita | 29.03.2021
Când se lansează Exomecha, noul shooter multiplayer cu roboți gigantici

Studioul TwistedRed a revenit cu un nou trailer pentru Exomecha, dezvăluind astfel și când se lansează first person shooter-ul multiplayer. Pe lângă noile secvențe de gameplay, clipul de mai jos oferă și răspunsul mult așteptat: Exomecha va fi disponibil în luna august a acestui an, pentru Xbox Series X|S, Xbox One și PC.

Producătorii au promis și o sesiune de testare beta pentru Exomecha, iar doritorii se pot înscrie accesând site-ul oficial al jocului.

Multiplayer competitiv, Battle Royale și boși gigantici

Exomecha este un nou first person shooter multiplayer, conceput în principal pentru a fi abordat în mod competitiv. Jocul va fi disponibil gratuit, în regim Free-to-play, iar acțiunea acestuia va avea loc pe Omecha, o planetă proaspăt descoperită, ale cărei medii exotice nu au fost încă atinse de om.

Lucrurile se vor schimba însă în Exomecha, jocul urmând să ofere o selecție bogată de mechs (roboți bipezi) ce vor putea fi pilotați în luptă, de gadget-uri și abilități speciale, precum și bătălii cu boși, un lucru inedit având în vedere caracterul multiplayer al acestui joc.

Producătorii promit bătălii cu adevărat epice, între mechs organizați în echipe, precum și un mod Battle Royale original, dar și un mod de joc bazat pe obiective.

Când se lansează, în luna august 2021, Exomecha va fi disponibil în regim Free-to-play pentru Xbox Series X|S, Xbox One și PC.

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News