Când va fi lansat Crysis Remastered Trilogy

Autor: Cosmin Aionita | 06.09.2021
Când va fi lansat Crysis Remastered Trilogy
Foto: Crytek

Printr-o postare pe contul oficial de Twitter al seriei, Crytek a dezvăluit data de lansare pentru Crysis Remastered Trilogy. Astfel, pachetul ce va include versiunile remasterizate ale tuturor celor trei jocuri din seria Crysis va fi disponibil începând cu 15 octombrie 2021, în versiuni pentru PC și console.

Atât primul Crysis, cât și Crysis 2 și Crysis 3 au fost retușate și adaptate pentru a rula pe platformele moderne, Crysis Remastered Trilogy urmând să fie disponibil pentru PlayStation 4, Xbox One, PC și Nintendo Switch. Edițiile pentru PS4 și Xbox One vor rula, prin backwards compatibility, și pe noile PlayStation 5, respectiv Xbox Series X|S, cu îmbunătățiri specifice acestor platforme.

Și de această dată Crytek colaborează cu Saber Interactive, cele doua companii lucrând împreună la versiunea remasterizată a primului Crysis, îmbunătățită cu ajutorul texturilor de rezoluție înaltă (8K), modelelor revizuite, utilizării unor efecte precum temporal anti-aliasing, screen space directional occlusion (SSDO), a iluminării globale bazate pe voxeli (SVOGI), depth of field de cel mai înalt nivel calitativ, motion blur sau parallax occlusion mapping.

De asemenea, în cazul edițiilor pentru PC ale celor trei jocuri din Crysis Remastered Trilogy, sunt promise și efecte redate cu ajutorul tehnicilor de Ray Tracing.

Remasterizarea primului Crysis va fi lansată și pe Steam

Crysis Remastered Trilogy va fi lansat pe 15 octombrie 2021, în versiuni pentru PlayStation 4 (compatibilă cu PS5), Xbox One (compatibilă cu Xbox Series X|S), Nintendo Switch și PC (prin Epic Games Store).

De asemenea, Crysis Remastered pentru PC, disponibil până acum doar pe Epic Games Store, va fi lansat și prin Steam.

Sursa: Crysis Twitter, Crytek YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News