Când va fi lansat Sniper Ghost Warrior Contracts 2 pe PS5

Autor: Cosmin Aionita | 28.06.2021
Când va fi lansat Sniper Ghost Warrior Contracts 2 pe PS5
Foto: CI Games

CI Games a revenit cu informații referitoare la ediția pentru PS5 a jocului Sniper Ghost Warrior Contracts 2. Amânată inițial din cauza unor probleme tehnice, aceasta versiune a shooter-ului militar (lansat la începutul lunii iunie pentru celelalte platforme) nu va mai întârzia multa vreme, fiind programată pentru 24 august 2021.

Mai mult, această variantă de Sniper Ghost Warrior Contracts 2 va beneficia de optimizări speciale pentru PlayStation 5: suport pentru triggerele rezistive ale controller-ului DualSense, timpi de încărcare mai rapizi grație SSD-ului integrat, texturi și alte elemente grafice îmbunătățite, precum și opțiunea de a rula în două moduri de afișare: Performance (1440p, 60fps) sau Visual (4K, 30fps).

De asemenea, începând cu 24 august, toate edițiile deja existente de Sniper Ghost Warrior Contracts 2 pentru PS4 (fizice sau digitale) vor beneficia de upgrade gratuit la versiunea next-gen pentru PS5.

Nu în ultimul rând, primul pachet DLC major al Sniper Ghost Warrior Contracts 2, ce urmează să aducă o nouă regiune (Kuamar), cu noi obiective și contracte de îndeplinit, va fi lansat gratuit pentru toți deținătorii jocului, indiferent de platformă: PS5, PS4, Xbox Series X|S, XboX One și PC.

Vânzări mai bune decât jocul anterior din serie

În Sniper Ghost Warrior Contracts 2, jucătorii intră în pielea lui Raven, un lunetist și asasin plătit, ce obișnuiește să-și elimine țintele fără să se apropie prea mult de ele. Protagonistul preferă să se folosească de armele și echipamentele autentic realizate pentru a-și elimina victimele cu gloanțe trimise de la peste 1000m depărtare de acestea.

Lansat pe 4 iunie 2021 în versiunile sale pentru PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X|S și PC, Sniper Ghost Warrior Contracts 2 s-a bucurat de succes, vânzările digitale ale jocului depășindu-le cu 170% pe cele ale titlului precedent din serie (în primele zece zile din momentul apariției).

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 va fi lansat pentru PlayStation 5 pe 24 august 2021.

Sursa: CI Games

Urmărește Go4Games.ro pe Google News