Când va intra Uragun în faza Early Access? Demo-ul este disponibil pe Steam

Autor: Cosmin Aionita | 22.02.2022
Când va intra Uragun în faza Early Access? Demo-ul este disponibil pe Steam
Foto: Kool2Play

Jocul de acțiune Uragun, dezvoltat de Kool2Play, va fi lansat în fază Early Access pe 30 martie 2022, prin intermediul Steam. Încercând versiunea demo recent lansată în cadrul Steam Next Fest, jucătorii vor avea ocazia să devină un Mech pe cât letal, pe atât de carismatic, aflat în căutarea pilotului său pierdut într-o lume subjugată de mașinării ostile.

După mai mulți ani de dezvoltare și o schimbare fundamentală a gameplay-ului în 2021, sub noul Game Director Fran Avilés (Deep Rock Galactic), cei de la Kool2Play sunt pregătiți să dezvăluie mai multe detalii despre top-down shooter-ul futurist Uragun.

În Uragun, jucătorii vor controla un Mech deopotrivă letal și carismatic, care se trezește într-o lume cucerită de un AI corupt. Pornit în căutarea pilotului său, robotul va explora diferite locuri, care mai de care mai spectaculoase, inclusiv un oraș Barcelona complet abandonat, un Hong Kong recucerit de natură sau munții înzăpeziți ai Americii de Nord. Pentru a supraviețui, jucătorii vor fi nevoiți să învețe și să adopte stilul de luptă caracterizat de un ritm alert.

Odată cu progresia în joc, vor dobândi acces la noi arme, precum shotgun-uri, puști automate sau plasma boomerangs, dar și lansatoare de rachete, toate upgrade-urile venind la pachet cu nenumărate opțiuni de personalizare.

Iată caracteristicile cheie ale jocului:

  • Lupte cu ritm alert, care pun la încercare reflexele și abilitățile jucătorilor
  • Hărți cu design unic, proiectate pentru un nivel crescut de provocare
  • Arme letale și upgrade-uri variate deblocate de progresia în joc
  • Un mech deosebit de detaliat și de letal

Demo-ul Uragun include, pe lângă tutorial, și patru misiuni care transportă jucătorii în două biomuri complet diferite. Astfel, este ce mai bună metodă de a te familiariza cu mecanicile de bază ale jocului, să învețe cum să controleze mech-ul și să guste puțin din povestea campaniei. Versiunea demo este disponibilă pe pagina de Steam a jocului.

Sursa: Steam

Urmărește Go4Games.ro pe Google News