Ce arme vom putea folosi în Shadow Warrior 3

Autor: Cosmin Aionita | 20.05.2021
Ce arme vom putea folosi în Shadow Warrior 3
Foto: Devolver Digital

Publisher-ul Devolver Digital și studioul Flying Wild Hog au publicat două trailere noi pentru Shadow Warrior 3, dezvăluind astfel armele pe care Lo Wang le va avea la dispoziție în această continuare a seriei, dar și unul dintre nivelurile din joc.

Un Shadow Warrior mult mai dinamic

Povestea din Shadow Warrior 3 îl va găsi pe neobositul Lo Wang, eroul seriei, într-o nouă misiune: împreună cu fostul său inamic de moarte Orochi Zilla, acum devenit aliat, încearcă să captureze un dragon străvechi, eliberat din închisoarea sa seculară.

Pe lângă obișnuitul arsenal de arme de foc și arme albe, de această dată Lo Wang va mai avea la dispoziție o serie de artefacte magice, precum masca unui zeu mort sau oul unui dragon.

Luptele furibunde din titlurile precedente vor fi completate, în Shadow Warrior 3, de ceea ce producătorii numesc “free-running movement”, Lo Wang urmând să aibă posibilitatea de a se deplasa mult mai fluent prin mediul înconjurător, fugind pe pereți, având capacitatea de a executa sărituri duble, dar și opțiunea de a folosi grappling hook-ul pentru a ajunge în locuri aparent inaccesibile.

Nu va lipsi nici umorul caracteristic seriei, replicile savuroase dintre Lo Wang și Orochi Zilla urmând să întrețină atmosfera din Shadow Warrior 3.

Shadow Warrior 3 va fi lansat în cursul anului 2021, în versiuni pentru PC, PlayStation 4 și Xbox One.

Sursa: Devolver Digital YouTube, IGN

Urmărește Go4Games.ro pe Google News