Shadow Warrior 3 a fost anunțat oficial

Autor: Cosmin Aionita | 07.07.2020
Shadow Warrior 3 a fost anunțat oficial
Foto: Devolver Digital

Cu doar câteva zile rămase până la event-ul digital Devolver Direct, publisher-ul Devolver Digital a anunțat oficial Shadow Warrior 3, un nou joc al seriei de shootere dezvoltate de studioul polonez Flying Wild Hog.

Povestea din Shadow Warrior 3 îl va găsi pe neobositul Lo Wang, eroul seriei, într-o nouă misiune: capturarea unui dragon străvechi, eliberat din inchisoarea sa seculară. Pe lângă obișnuitul său arsenal de arme de foc și arme albe, de această dată Wang va mai avea la dispoziție o serie de artefacte magice, precum masca unui zeu mort (o puteți admira și în trailer) sau oul unui dragon.

Luptele furibunde din titlurile precedente vor fi completate, în Shadow Warrior 3, de ceea ce producătorii numesc “free-running movement”, Lo Wang urmând să aibă posibilitatea de a se deplasa mult mai fluent prin mediul înconjurător, fugind pe pereți și folosindu-se de grappling hook pentru a ajunge în locuri aparent inaccesibile.

Debutul de gameplay, în cadrul Devolver Direct

Shadow Warrior 3 va primi primul trailer cu secvențe de gameplay în cadrul evenimentului Devolver Direct, programat pentru 11 iulie 2020, începând cu 22:00 (ora României). Devolver Direct va putea fi urmărit în direct chiar aici, pe Go4games.

Shadow Warrior 3 anunțat

De asemenea, primele două titluri ale seriei moderne Shadow Warrior sunt disponibile acum pe Steam, la prețuri reduse, prin intermediul campaniei Steam Summer Sale.

Astfel, primul Shadow Warrior poate fi achiziționat de pe Steam în schimbul a numai 8,74€, preț valabil până pe 9 iulie 2020. Shadow Warrior 2 este disponibil, de asemenea, pe Steam, pentru numai 9,24€, preț valabil până pe 9 iulie.

Proaspăt anunțat, Shadow Warrior 3 ar urma să fie lansat anul viitor, în 2021, pentru PC. Rămâne de văzut dacă jocul își va face apariția și pe alte platforme, precedentele două titluri ale seriei sosind și pe console după lansările pentru PC.

Shadow Warrior 3 anunțat

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News