Ce inamici vom înfrunta în Shadow Warrior 3

Autor: Cosmin Aionita | 26.05.2021
Ce inamici vom înfrunta în Shadow Warrior 3
Foto: Devolver Digital

Cei de la Devolver Digital și de la studioul Flying Wild Hog au publicat un nou trailer pentru Shadow Warrior 3, dezvăluind astfel câțiva dintre inamicii monstruoși pe care Lo Wang îi va înfrunta pe parcursul acestui joc.

Umor negru și gameplay dinamic

Povestea din Shadow Warrior 3 îl va găsi pe neobositul Lo Wang, eroul seriei, într-o nouă misiune: împreună cu fostul său inamic de moarte Orochi Zilla, acum devenit aliat, încearcă să captureze un dragon străvechi, eliberat din închisoarea sa seculară.

Pe lângă obișnuitul arsenal de arme de foc și arme albe, de această dată Lo Wang va mai avea la dispoziție o serie de artefacte magice, precum masca unui zeu mort sau oul unui dragon.

Luptele furibunde din titlurile precedente vor fi completate, în Shadow Warrior 3, de ceea ce producătorii numesc “free-running movement”, Lo Wang urmând să aibă posibilitatea de a se deplasa mult mai fluent prin mediul înconjurător, fugind pe pereți, având capacitatea de a executa sărituri duble, dar și opțiunea de a folosi grappling hook-ul pentru a ajunge în locuri aparent inaccesibile.

Nu va lipsi nici umorul caracteristic seriei, replicile savuroase dintre Lo Wang și Orochi Zilla urmând să întrețină atmosfera din Shadow Warrior 3.

Shadow Warrior 3 este așteptat pe piață în cursul anului 2021, în versiuni pentru PC, PlayStation 4 și Xbox One.

Sursa: Devolver Digital YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News