Concurență pentru WoT Blitz: Tank Company este acum disponibil

Autor: Adrian Popa | 27.09.2022
Concurență pentru WoT Blitz: Tank Company este acum disponibil

Cel mai complex joc cu tancuri pentru dispozitive mobile, World of Tanks Blitz, are acum concurență. NetEase a lansat Tank Company, un titlu similar, dar care vine cu câteva caracteristicii proprii interesante.

Spre deosebire de jocul dezvoltat de Wargaming, în care se confruntă echipe de câte 7 jucători, titlul dezvoltat de chinezi este de tip 15 vs 15, exact ca versiunea WoT pentru PC.

Mai mult, tot spre deosebire de WoT Blitz, acest joc include piese de artilerie, vehicule controversate în universul World of Tanks deoarece pot lovi ținte din poziții relativ sigure.

În Tank Company sunt disponibile, deocamdată, patru familii de tancuri, care includ peste 100 de vehicule: americane, sovietice, chineze și germane.

Jocul poate fi descărcat doar pentru Android, din magazinele online de aplicații (Play Store și AppGallery) sau direct de pe site-ul oficial ca APK. Prin comparație, Blitz mai poate fi jucat pe platformele iOS, macOS, PC și Nintendo Switch.

Fanii shooter-elor cu tancuri vor găsi în titlul dezvoltat de NetEase vehicule cu care sunt familiarizați, din Al Doilea Război Mondial și Războiul Rece, precum: M48 Patton, Ferdinand, Tiger sau IS-3.

Hărțile sunt mai mari decât în WoT Blitz și pot avea chiar și un milion de metri pătrați, potrivit dezvoltatorului. Acestea sunt bazate pe locuri în care s-au dat bătălii reale cu tancuri.

Tank Company cerințe minime de sistem:

Sistem de operare: Android 7 sau mai nou
Procesor: arhitectură ARM 64 / procesor Snapdragon 660, Kirin 960 sau modele mai puternice
RAM: Minim 4 GB
Spațiu liber în memoria internă: 6 GB

Jocul arată foarte bine, cel puțin cu grafica setată la nivel maxim, după cum se vede și în trailerul oficial:

Gameplay din Tank Company:

Foto: TankCompany.game

Urmărește Go4Games.ro pe Google News