Crime Boss: Rockay City, shooter-ul cu actori faimoși ai filmelor de acțiune

Autor: Cosmin Aionita | 13.12.2022
Crime Boss: Rockay City, shooter-ul cu actori faimoși ai filmelor de acțiune
Foto: 505 Games

505 Games a ales The Game Awards 2022 pentru a dezvălui Crime Boss: Rockay City, primul joc al studioului cehesc Ingame Studios. Este vorba despre un first person shooter, ce va include atât elemente de acțiune furibundă, cât și de stealth, și va putea fi abordat în mod single player sau co-op, alături de alți trei prieteni.

În Crime Boss, jucătorii vor încerca să devină liderii lumii interlope dintr-un oraș fictiv din Florida anilor ’90. În rolul principal îl veți recunoaște pe actorul Michael Madsen, jocul fiind împânzit de aparițiile unor staruri din filmele de acțiune ale acelor vremuri: Chuck Norris, Danny Glover, Danny Trejo, Kim Basinger sau chiar rapper-ul Vanilla Ice.

Pentru a-și construi un veritabil imperiu al crimei, Travis Baker (interpretat de Michael Madsen) va participa la jafuri armate, se va confrunta pentru controlul teritoriilor cu alți lideri de găști și se va implica în tot felul de astfel de activități mai mult sau mai puțin legale.

Crime Boss: Rockay City va fi lansat mai întâi pe PC, pe 28 martie 2023, prin Epic Games Store. Ulterior, vor fi disponibile și ediții pentru consolele PlayStation 5 și Xbox Series X|S.

Sursa: 505 Games

Urmărește Go4Games.ro pe Google News