Crysis Remastered a fost amânat! Cât mai întârzie shooter-ul remasterizat?

Autor: Cosmin Aionita | 02.07.2020
Crysis Remastered a fost amânat! Cât mai întârzie shooter-ul remasterizat?

În urma reacțiilor negative apărute după “scăparea” trailer-ului și primelor imagini din Crysis Remastered prin Microsoft Store, Crytek a luat decizia de a amâna lansarea aceste ediții remasterizate. Așadar, programat inițial pentru 23 iulie, Crysis Remastered a fost amânat “câteva săptămâni”, trailer-ul de prezentare urmând să fie refăcut la rândul său și publicarea sa decalată.

Producătorii au analizat cu atenție feedback-ul primit în urma leak-ului de săptămâna aceasta și au decis că au nevoie de o perioadă de timp suplimentară pentru a finisa această remasterizare și pentru a livra o experiență demnă de renumele seriei Crysis. Mai ales în condițiile în care Crysis Remastered reprezintă premiera seriei pe consolele Nintendo Switch. De altfel, alături de acest anunț, au fost publicate și o serie de imagini din ediția pentru Switch a jocului, pe care le regăsiți în galeria atașată.

De asemenea, precomenzile pentru Crysis Remastered au fost retrase de pe toate platformele, cu excepția Nintendo eShop, de unde încă puteți plasa o precomandă pentru această ediție remasterizată. Precomenzile vor reveni, la rândul lor, atunci cand Crytek & co. vor considera că produsul ce urmează să fie livrat se va ridica la nivelul așteptărilor.

Crysis Remastered a fost amânat

Ce ar urma să primim în Crysis Remastered?

Conform producătorilor, Crysis Remastered va readuce în prim plan campaniile single player din jocul original (cea originală, alături de cea din expansion-ul Warhead), îmbunătățite cu ajutorul texturilor de rezoluție înaltă, modelelor revizuite, utilizării unor efecte precum temporal anti-aliasing, screen space directional occlusion, iluminare globală bazată pe voxeli, depth of field de cel mai înalt nivel calitativ, motion blur sau parallax occlusion mapping.

În plus, vor fi adăugate ceața volumetrică, efecte noi de particule, raze de lumină, screen space reflections și, nu în ultimul rând, efecte de ray tracing realizate în mod software, acestea urmând să funcționeze indiferent de hardware-ul video folosit (fie AMD sau NVIDIA).

Crysis Remastered este dezvoltat de Crytek în colaborare cu Saber Interactive, urmând să fie publicat în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch și, bineînțeles, PC. Inițial, jocul ar fi trebuit să fie lansat pe 23 iulie 2020, însă Crysis Remastered a fost amânat “câteva săptămâni”.

Crysis Remastered a fost amânat

Sursa: Crysis Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News