Noi secvențe din campania lui Halo Infinite: cum arată primul nivel din joc

Autor: Cosmin Aionita | 15.11.2021
Noi secvențe din campania lui Halo Infinite: cum arată primul nivel din joc
Foto: Microsoft

Cu lansarea programată inițial în toamna anului trecut, Halo Infinite a fost amânat din cauza lipsei de finisare și a reacției comunității de jucători la adresa secvențelor prezentate în vara lui 2020. Între timp, Microsoft și 343 Industries au rectificat aceste probleme, prezentând noi secvențe de gameplay din campania single player a noului titlu. Mai mult, colegii de la Game Informer au publicat un nou clip, prin intermediul căruia este dezvăluit primul nivel al campaniei din Halo Infinite:

Halo Infinite: campania costă, în timp ce multiplayer-ul va fi gratuit

Totuși, în ciuda amânării de peste un an, în primă fază, din joc va lipsi opțiunea de a aborda campania în mod multiplayer cooperativ, precum și editorul Forge, însă aceste neajunsuri vor fi corectate după lansare. De asemenea, componenta multiplayer din Halo Infinite promite să își surprindă mereu jucătorii cu adăugarea de conținut nou, prin intermediul sezoanelor periodice.

Halo Infinite va fi lansat pe 8 decembrie 2021, în ediții pentru Xbox Series X|S, Xbox One și PC. Campania single player poate fi achiziționată în schimbul unui preț de 59,99€ de pe Steam sau Microsoft Store, în timp ce multiplayer-ul din Halo Infinite va fi disponibil în mod gratuit, in regim Free-to-play. Jocul va fi inclus și în abonamentul Xbox Game Pass.

Sursa: Game Informer YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News