Cum arată Shadow Warrior 3: peste 17 minute de gameplay din joc

Autor: Cosmin Aionita | 21.07.2020
Cum arată Shadow Warrior 3: peste 17 minute de gameplay din joc

Publisher-ul Devolver Digital a publicat un întreg segment de gameplay din Shadow Warrior 3, prezentând astfel nu mai puțin de 17 minute din jocul studioului Flying Wild Hog. Clipul de gameplay, o demonstrație a nivelului “Way to Motoko”, poate fi vizionat în continuare.

Pistoale, katana și grappling hook

Povestea din Shadow Warrior 3 îl va găsi pe neobositul Lo Wang, eroul seriei, într-o nouă misiune: împreună cu fostul său inamic de moarte Orochi Zilla, acum devenit aliat, încearcă să captureze un dragon străvechi, eliberat din închisoarea sa seculară.

Pe lângă obișnuitul său arsenal de arme de foc și arme albe, de această dată Lo Wang va mai avea la dispoziție o serie de artefacte magice, precum masca unui zeu mort (prezentă atât în clipul de gameplay Shadow Warrior 3 de mai sus, precum și în trailer-ul jocului) sau oul unui dragon.

Luptele furibunde din titlurile precedente vor fi completate, în Shadow Warrior 3, de ceea ce producătorii numesc “free-running movement”, Lo Wang urmând să aibă posibilitatea de a se deplasa mult mai fluent prin mediul înconjurător, fugind pe pereți, având capacitatea de a executa sărituri duble, dar și opțiunea de a folosi grappling hook-ul pentru a ajunge în locuri aparent inaccesibile.

Nu va lipsi nici umorul caracteristic seriei, replicile savuroase dintre Lo Wang și Orochi Zilla urmând să întrețină atmosfera din Shadow Warrior 3.

Shadow Warrior 3 ar urma să fie lansat anul viitor, în 2021, pentru PC. Rămâne de văzut dacă jocul își va face apariția și pe alte platforme, precum PlayStation 5 sau Xbox Series X, precedentele două titluri ale seriei sosind și pe console după lansările pentru PC.

Sursa: Devolver Digital YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News