Destiny 2: Forsaken la E3 2018: Story Trailer şi un nou mod multiplayer

Autor: Cosmin Aionita | 22.06.2018
Destiny 2: Forsaken la E3 2018: Story Trailer şi un nou mod multiplayer

Activision a ales conferinţa de presă Sony PlayStation de la E3 2018 pentru a prezenta un nou trailer pentru Destiny 2: Forsaken, cel de-al treilea pachet de conţinut major pentru Destiny 2, secvenţele de mai jos oferind o imagine clară a direcţiei în care o va lua povestea jocului în acest expansion.

De asemenea, a fost prezentat şi noul mod de joc multiplayer Gambit ce va fi introdus în Destiny 2: Forsaken: două echipe de câte patru jucători înfruntă valuri de inamici, culminând cu un monstru foarte puternic a cărui înfrângere le poate aduce victoria.

Pe parcursul meciului, jucătorii trebuie să strângă obiectele care rămân în urma monştrilor ucişi şi să le depună în propria bancă. Nu în ultimul rând, un jucător poate, în anumite condiţii, să invadeze spaţiul ocupat de echipa adversă pentru a îi sabota activitatea. Câştigă echipa care reuşeşte să depună prima 75 de obiecte şi să înfrângă monstrul care şi-a făcut apariţia în acel moment.

Destiny 2: Forsaken va fi disponibil pe 4 septembrie 2018 pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (exclusiv prin Battle.net). Destiny 2 şi primele două expansion-uri – Curse of Osiris şi Warmind – sunt disponibile acum, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News