Destiny 2 pentru PC este oferit gratuit prin intermediul Battle.net

Autor: Cosmin Aionita | 05.11.2018
Destiny 2 pentru PC este oferit gratuit prin intermediul Battle.net

Ediţia din acest an a convenţiei BlizzCon a debutat cu un anunţ îmbucurător: până pe 18 noiembrie 2018, jocul Destiny 2 poate fi descărcat gratuit prin intermediul aplicaţiei Battle.net (acesta ataşându-se de contul de utilizator în mod permanent), fiind oferit drept cadou pentru toţi jucătorii de pe PC care nu îl deţin încă. Promoţia este disponibilă atât pentru utilizatorii de Battle.net deja existenţi, precum şi pentru cei care îşi creează un cont nou. Accesaţi account.blizzard.com/gifts şi urmaţi instrucţiunile pentru a activa jocul.

Nu este pentru prima oară când cei de la Activision Blizzard sunt foarte generoşi în ceea ce priveşte Destiny 2. Acum două luni, jocul a fost oferit gratuit abonaţilor PlayStation Plus de pe platforma PlayStation 4, în încercarea de a promova cel mai nou expansion: Forsaken. De asemenea, recent, Bungie a anunţat că toţi cei care achiziţionează Forsaken vor primi acces gratuit şi la precedentele două pachete similare: Curse of Osiris şi Warmind. În ciuda aparentei bunăvoinţe, aceste mişcări trădează faptul că Destiny 2 nu se bucură de succesul comercial la care spera publisher-ul, producătorii încercând să recupereze banii investiţi cu ajutorul microtranzacţiilor din joc.

Destiny 2

Dacă aveţi deja versiunea pentru PC a lui Destiny 2 şi nu puteţi profita de această promoţie, veţi primi un emblem exclusiv in-game în cursul lunii decembrie, când jocul va sărbători un an de existenţă pe serviciul Battle.net al celor de la Blizzard Entertainment. De asemenea, deţinătorii proaspeţi ai Destiny 2 vor putea încerca noul mod de joc Gambit (inclus în expansion-ul Forsaken) într-o sesiune de joc gratuită, în intervalul 9 – 11 noiembrie 2018.

Destiny 2 şi expansion-urile sale sunt disponibile acum în versiuni digitale pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (exclusiv prin Battle.net).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News