Destiny 2 – să facem cunoştinţă cu noul spaţiu de socializare din joc

Autor: Cosmin Aionita | 10.07.2017
Destiny 2 - să facem cunoştinţă cu noul spaţiu de socializare din joc

Activision şi studioul Bungie au dezvăluit, prin intermediul colegilor de la IGN, noul spaţiu de socializare The Farm, pe care jucătorii lui Destiny 2 îl vor putea vizita imediat după nivelul introductiv al jocului. Bineînţeles, după cum puteţi vedea în clipul de mai jos, din The Farm nu vor lipsi nici personajele familiare celor care au parcurs deja primul joc al seriei.

Destiny 2 va pune un accent important pe poveste: ultimul bastion al omenirii de pe Pământ a căzut în urma asaltului nemilosului Ghaul şi armatei sale The Red Legion. Puţinii gardieni rămaşi trebuie să se regrupeze, să se organizeze şi să lupte împreună împotriva noii ameninţări. Cei de la Bungie promit o poveste extinsă, cu personaje memorabile, secvenţe cinematice şi noi locaţii din galaxie pe care vom avea ocazia să le vizităm. Nu vor lipsi nici componentele multiplayer cooperativ şi competitiv.

Sesiunea de testare beta promisă pentru Destiny 2 va începe pe 18 iulie 2017 pentru cei care au efectuat o precomandă pentru versiunea de PlayStation 4 şi pe 19 iulie pentru cei cu precomenzi pentru ediţia de Xbox One. Începând cu 21 iulie, toti jucătorii interesaţi vor putea încerca beta-ul Destiny 2 pe console (open beta). Sesiunea beta pentru PC va avea loc în a doua parte a lunii august, datele exacte urmând să fie anunţate în curând.

Destiny 2 va fi lansat pe 6 septembrie 2017, în versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One. Ediţia pentru PC, o premieră pentru serie, va fi disponibilă pe 24 octombrie 2017, prin intermediul serviciului Battle.net al celor de la Blizzard Entertainment.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News