Destiny 2 se pregăteşte de Open Beta

Autor: Cosmin Aionita | 07.07.2017
Destiny 2 se pregăteşte de Open Beta

Au mai rămas doar două săptămâni până când jucătorii vor putea pune mâna pe prima versiune publică a jocului Destiny 2. Este vorba despre sesiunea de testare Open Beta, ce va fi disponibilă pentru toţi cei interesaţi în intervalul 21 iulie (începând cu 20:00, ora României) – 23 iulie 2017 (până la ora 7:00 dimineaţa).

Mai mult, cei care au plasat o precomandă pentru versiunea de PlayStation 4 a jocului vor primi acces prioritizat la acest open beta începând cu 18 iulie 2017, în timp ce posesorii de Xbox One ce au ales să plaseze o precomandă vor avea acces la open beta începând cu 19 iulie. Sesiunea de test Open Beta pentru versiunea de PC a jocului va avea loc în august, datele exact urmând să fie dezvăluite în curând.

În acest Open Beta, jucătorii vor putea experimenta misiunea introductivă a campaniei din Destiny 2 (Homecoming), dar şi alte activităţi precum un strike cooperativ sau multiplayer competitiv.

Destiny 2 va fi lansat pe 6 septembrie 2017, în versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One. Ediţia pentru PC, o premieră pentru serie, va fi disponibilă pe 24 octombrie 2017, prin intermediul serviciului Battle.net al celor de la Blizzard Entertainment.

Destiny 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News