Destiny 2 – trailer final înainte de lansarea versiunii pentru PC

Autor: Cosmin Aionita | 17.10.2017
Destiny 2 - trailer final înainte de lansarea versiunii pentru PC

Cu doar o săptămână rămasă până la apariţia pe piaţă, Activision şi studioul Bungie au publicat un trailer final pentru ediţia de PC a jocului Destiny 2. Evident, în materialul video ce poate fi vizionat în continuare sunt scoase în faţă particularităţile versiunii pentru PC, precum suportul pentru rezoluţia 4K şi framerate-ul deblocat, dar şi disponibilitatea exclusivă prin intermediul aplicaţiei Battle.net a celor de la Blizzard Entertainment.

Destiny 2 pune un accent important pe poveste: ultimul bastion al omenirii de pe Pământ a căzut în urma asaltului nemilosului Ghaul şi armatei sale The Red Legion. Puţinii gardieni rămaşi trebuie să se regrupeze, să se organizeze şi să lupte împreună împotriva noii ameninţări. Pe lângă poveste şi noile locaţii din galaxie pe care avem ocazia să le vizităm, nu lipsesc nici componentele multiplayer cooperativ şi competitiv.

Destiny 2 va fi lansat pentru PC pe 24 octombrie 2017, jocul fiind deja disponibil pentru PlayStation 4 şi Xbox One. Cerinţele de sistem, precum şi informaţii referitoare la orele când vor porni serverele pentru Destiny 2 pe PC, pot fi consultate aici.

Destiny 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News