Destiny a fost finalizat: când va putea fi jucat

Autor: Cosmin Aionita | 26.08.2014
Destiny a fost finalizat: când va putea fi jucat

Bungie a anunţat că Destiny, probabil cel mai ambiţios joc al studioului de până acum, a atins stadiul “gold” (adică a fost finalizat), fiind trimis către fabrici pentru a fi multiplicat. Bineînţeles, având în vedere că Destiny este totuşi un titlu always-online, acesta nu era decât un prim pas pentru Bungie, jocul urmând să primească suport pentru multă vreme. Pentru început, vom avea parte de un update programat să apară chiar în ziua lansării, care va îmbunătăţi aspecte legate de interfaţa grafică a jocului.

Şi pentru că tot veni vorba de ziua lansării, cei de la Bungie au anunţat ca vor porni serverele dedicate lui Destiny chiar în momentul în care prima regiune geografică de pe glob va trece la data de 9 septembrie 2014. Mai pe înţelesul nostru, serverele Destiny ar trebui să fie funcţionale în după-amiaza zilei de 8 septembrie 2014 (ora României).

Destiny va beneficia şi de un bundle special, în care jocul produs de Bungie şi distribuit de Activision va fi disponibil alături de o consolă PlayStation 4 de culoare albă. Acest pachet va fi disponibil şi în România, la preţul de 1999 lei. În continuare puteţi viziona un unboxing al acestui bundle.

Destiny va fi lansat pe 9 septembrie 2014, pentru PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One şi Xbox 360.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News