Destiny – joacă alpha test-ul chiar acum!

Autor: Cosmin Aionita | 11.06.2014
Destiny - joacă alpha test-ul chiar acum!

Activision şi Bungie doresc să facă o surpriză celor care aşteaptă lansarea lui Destiny din această toamnă, oferindu-le ocazia să încerce jocul chiar în cursul acestei săptămâni. Astfel, doritorii au ocazia de a participa în cadrul testului alpha public pentru Destiny, care se va desfăşura în intervalul joi, 12 iunie, ora 22:00, până duminică, 15 iunie, la aceeaşi oră.

Pentru a putea participa în testul alpha public pentru Destiny, trebuie să deţineţi o consolă PlayStation 4 şi un cont PSN cu suport pentru PlayStation Store. Accesaţi pagina http://playstation.greatnessawaits.com/destiny.html şi înscrieţi-vă folosind acest ID de PlayStation Network. Înscrierile sunt deschise până pe 12 iunie, ora 9:59.

Destiny este un shooter online, acţiunea fiind plasată într-un viitor îndepărtat, unde jucătorii îşi vor asuma rolul de Gardieni ai ultimului oraş de pe Pământ şi vor traversa sistemul nostru solar, de la dunele roşii ale planetei Marte şi până la jungla luxuriantă de pe Venus.

Destiny va fi lansat pe 9 septembrie 2014 pentru PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 şi Xbox 360. Cei care nu prind un loc în alpha test vor mai avea încă o ocazie de a încerca Destiny înainte de lansare: fiecare precomandă pentru Destiny va primi acces la sesiunea de testare beta a jocului, care va începe pe 17 iulie 2014.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News