DOOM 4 a primit primul trailer oficial!

Autor: Cosmin Aionita | 11.06.2014
DOOM 4 a primit primul trailer oficial!

Iată că Bethesda a hotărât să dezvăluie în sfârşit noul joc al seriei DOOM, cunoscut până acum drept DOOM 4. Cel mai probabil, dacă ar fi să ne luăm după comunicatele de presă şi trailerul de mai jos, noul titlu se va numi simplu DOOM, denumire ce indică probabil un nou reboot al seriei (DOOM 3, la rândul său, nu a fost o continuare directă pentru DOOM 1 şi 2).

Ce nu s-a schimbat însă, după cum puteţi vedea şi în secvenţele de mai jos, este înclinaţia noului DOOM către elementul definitoriu al seriei – combinaţia mortală dintre influenţele tehnologice şi forţele Iadului, vestiţii „cyberdemoni” urmând să revină şi în noul joc.

Momentan nu se ştiu alte detalii despre DOOM, o prezentare extinsă a noului titlu de la id Software urmând să aibă loc la QuakeCon 2014, convenţie ce se va desfăşura în perioada 17-20 iulie 2014, în Dallas, Texas. Cei care au ales să achiziţioneze Wolfenstein: The New Order, ar trebui să aibă deja în pachet un cod ce le va permite accesul la sesiunea de testare beta a noului DOOM.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News