DOOM Eternal – iată cum funcţionează mod-urile şi upgrade-urile pentru armele din joc

Autor: Cosmin Aionita | 06.02.2020
DOOM Eternal – iată cum funcţionează mod-urile şi upgrade-urile pentru armele din joc

Colegii de la IGN au realizat un material video despre DOOM Eternal, alături de Hugo Martin de la id Software. Astfel, în secvenţele de mai jos, game director-ul din echipa producătoare oferă detalii despre sistemul de upgrade-uri şi mods al armelor din DOOM Eternal, precum şi despre îmbunătăţirile pe care le veţi putea aplica armurii protagonistului, pe măsură ce progresaţi în cadrul campaniei din joc.

DOOM Eternal va continua evenimentele din DOOM (2016), păstrând formula de bază a acelui joc şi îmbogăţind-o cu noi elemente, precum accentul pus pe deplasarea fluentă prin mediul înconjurător, adăugarea lansatorului de flăcări, locaţii noi pe care vom avea ocazia să le explorăm, design-ul îmbunătăţit al monştrilor, posibilitatea de a-i dezmembra treptat, dar şi modul multiplayer Battlemode, în care doi demoni se vor putea alia împotriva Doom Slayer-ului. A fost confirmat faptul că DOOM Eternal nu va include microtranzacţii.

DOOM Eternal va fi lansat pe 20 martie 2020, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, PC şi Google Stadia. Ediţia pentru Nintendo Switch va fi disponibilă la o dată ulterioară.

DOOM Eternal

Urmărește Go4Games.ro pe Google News