Evolve a fost finalizat, iată secvenţa introductivă a jocului

Autor: Cosmin Aionita | 09.01.2015
Evolve a fost finalizat, iată secvenţa introductivă a jocului

Veşti bune din tabăra celor de la Turtle Rock Studios: dezvoltarea lui Evolve, shooter-ul multiplayer produs de autorii originalului Left 4 Dead, a fost finalizată şi jocul a atins stadiul Gold, fiind trimis la multiplicat. Pentru a sărbători această realizare, 2K Games şi Turtle Rock au oferit secvenţa cinematică introductivă din Evolve, pe care o puteţi viziona mai jos.

Evolve este un first person shooter multiplayer ce are la bază o nouă formulă: patru jucători formează o echipă de vânători, al cărei principal scop este doborârea unui monstru extraterestru, la rândul său controlat de un alt jucător (jocul oferă mai multe tipuri de astfel de monştri). Vânătorii pot alege dintre mai multe clase, fiecare cu propriile arme şi abilităţi, în timp ce monstrul evoluează pe parcursul unui meci, dobândind puteri noi şi rezistenţă ieşită din comun.

Evolve va fi lansat pe 10 februarie 2015, pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One. O sesiune de testare beta va fi deschisă pentru toţi deţinătorii de Xbox One începând cu 15 ianuarie 2015, în timp ce utilizatorii de PC şi PlayStation 4 vor fi nevoiţi să se mulţumească cu un stress test, ce va începe pe 16 ianuarie 2015 şi va fi deschis doar către jucătorii care au participat în alpha test-ul din toamna anului trecut. Ambele versiuni de test vor putea fi jucate până pe 19 ianuarie.

Evolve

Urmărește Go4Games.ro pe Google News