Evolve – acţiunea privită prin ochii monstrului (UPDATE)

Autor: Cosmin Aionita | 06.08.2014
Evolve – acţiunea privită prin ochii monstrului (UPDATE)

Update: Take-Two Interactive a anunţat că Evolve, shooter-ul multiplayer al studioului Turtle Rock, a fost amânat până în 2015. Ca de obicei, echipa producătoare va avea nevoie de mai mult timp pentru a duce jocul cât mai aproape de viziunea iniţială.

Strauss Zelnick, CEO al Take-Two, nu a ascuns însă şi motivul comercial pentru care compania pe care o conduce a ales să acorde studioului producător acest răgaz: anul viitor, numărul deţinătorilor de console de nouă generaţie va fi sensibil mai mare, atât Sony, cât şi Microsoft aşteptându-se la vânzări importante de PS4 şi Xbox One în perioada sărbătorilor de iarnă din 2014.

Astfel, deşi fusese confirmată pentru această toamnă, lansarea lui Evolve va avea loc abia pe 10 februarie 2015. Jocul va fi publicat pe PC, PlayStation 4 şi Xbox One.

Evolve


Colegii de la VG247 au înregistrat un întreg meci de Evolve, în care monstrul Kraken (un soi de Cthulhu zburător înzestrat cu puteri electrice) se confruntă cu echipa umană formată din membrii redacţiilor Eurogamer şi Outside Xbox. Mai jos puteţi viziona cele mai importante momente ale luptei din perspectiva monstrului.

Evolve propune o nouă formulă de joc pentru first person shooterele multiplayer: patru jucători formează o echipă de vânători, al cărei principal obiectiv este doborârea unui monstru extraterestru, la rândul său controlat de un alt jucător. Vânătorii dispun de diferite abilităţi ce pot fi îmbunătăţite în timp, iar monstrul evoluează la rândul său, dobândind putere şi rezistenţă ieşite din comun.

Evolve va beneficia de un beta test ce se va desfăşura în excluvitate pe Xbox One, iar pachetele DLC vor fi publicate mai întâi pentru această platformă. Evolve va fi lansat pe 21 octombrie 2014, pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One.

Evolve

Urmărește Go4Games.ro pe Google News