Far Cry 5, disponibil gratuit pe parcursul acestui weekend

Autor: Cosmin Aionita | 05.08.2021
Far Cry 5, disponibil gratuit pe parcursul acestui weekend
Foto: Ubisoft

Ubisoft a anunțat că Far Cry 5 va putea fi jucat gratuit în perioada 5 – 9 august 2021. Astfel, jocul va putea fi încercat gratuit pe consolele PlayStation 5, PlayStation 4 (prin intermediul PlayStation Store), Xbox Series X|S, Xbox One (prin Microsoft Store), pe Google Stadia și pe PC (prin intermediul Ubisoft Connect sau Epic Games Store).

Pe parcursul acestei perioade de weekend gratuit, veți putea juca Far Cry 5 fie solo, fie în mod co-op alături de un prieten, fără niciun cost suplimentar. Dacă veți dori să păstrați jocul și după expirarea acestei promoții, veți putea achiziționa edițiile Standard, Gold și Season Pass-ul pentru Far Cry 5 la prețuri reduse cu până la 85%. Progresul înregistrat în weekend-ul gratuit va fi pastrat.

Înapoi în Hope County

În Far Cry 5, jucătorii intră în pielea proaspăt angajatului șerif adjunct din Hope County, în încercarea de a elibera ținutul din Montana de amenințarea cultului de fanatici religioși Project at Eden’s Gate.

Eroul se alătură forțelor de rezistență formate de unii localnici, având la dispoziție o sumedenie de arme, precum pistoale, puști automate, grenade, ciocane sau bâte de baseball, dar și posibilitatea de a conduce vehicule precum ATV-uri, bărci, camioane, mașini de tip muscle cars sau chiar avioane, cu ajutorul cărora se poate aventura în veritabile dogfight-uri împotriva cultiștilor.

Pentru a-și ușura misiunea, jucătorii pot angaja „Guns for Hire”, mercenari ce vor lupta alături de ei, sau chiar „Fangs for Hire”, animale aliate, cum ar fi urși sau pume domesticite.

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News