Fashion Police Squad, un FPS hazliu în care acționezi ca poliția modei, este disponibil pe console

Autor: Adrian Popa | 03.02.2023
Fashion Police Squad, un FPS hazliu în care acționezi ca poliția modei, este disponibil pe console

Fashion Police Squad, un joc video în stil retro care își propune să „readucă stilul pe străzi”, este acum disponibil pentru consolele Switch, Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4 și PlayStation 5.

În titlul dezvoltat de finlandezii de la Mopeful Games și publicat de No More Robots, jucătorii luptă împotriva celor care încalcă regulile de bun simț în materie de modă. Personajul principal, Sergeant Des, trebuie să elibereze străzile de persoanele care poartă șosete cu sandale sau pantaloni cu turul lăsat.

Mai mult, jucătorii rezolvă cazuri de infracțiuni legate de modă și participă la prezentări din domeniu. Obiectul principal este, însă, dezlegarea misterului din spatele apariției subite pe străzi a atât de multor persoane îmbrăcate fără bun gust.

Acțiunea se petrece în orașul Trendopolis, iar printre armele disponibile în joc se numără Tailormade, 2DYE4 Carbine Elite, Belt of Justice sau W.A.R.drobe Launcher. Fiecare este potrivită pentru un anumit gen de infracțiune. Cei care poartă pantaloni cu turul lăsat pot fi pedepsiți cu Belt of Justice, iar amatorii de sandale cu șosete pot fi tratați cu Sock Gnomes.

Un Sock Gnome din jock.

Fashion Police Squad a fost bine primit pe Steam, unde are un scor de 9/10. În acest moment jocul costă pe această platformă, la reducere, 14,27 euro. Prețul întreg este de 16,79 euro.

Cerințele minime de sistem pentru Fashion Police Squad sunt foarte îngăduitoare:

Procesor și sistem de operare: pe 64 de biți, Windows 7 sau mai nou
Procesor: frecvență de 1 GHz
Memorie RAM: 2 GB

Trailerul jocului:


Sursa: Steam

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

CITEȘTE ȘI:

A fost lansat Second Front, joc de strategie pe ture cu acțiunea petrecută în al Doilea Război Mondial

În The Pale Beyond trebuie să supraviețuiești după ce nava ți-a fost prinsă de ghețuri

Urmărește Go4Games.ro pe Google News