Gears 5 – detalii despre modul multiplayer Escalation din ediţia Tech Test

Autor: Cosmin Aionita | 16.07.2019
Gears 5 – detalii despre modul multiplayer Escalation din ediţia Tech Test

Microsoft şi studioul The Coalition se pregătesc de susţinerea a două sesiuni de testare pentru viitorul joc Gears 5. Botezate “Techical Tests”, acestea se vor desfăşura pe PC, şi vor pune la dispoziţia jucătorilor modul multiplayer Escalation (Versus), jucabil în echipe de 5 vs 5. Mai multe detalii despre acest mod multiplayer, precum şi despre hărţile ce se vor regăsi în ediţia Tech Test a jocului, găsiţi în următoarele clipuri.

Primul Technical Test pentru Gears 5 se va desfăşura în perioada 19 – 22 iulie 2019, în timp ce a doua sesiune de testare este programată pentru intervalul 26 – 29 iulie. Producătorii promit că se vor folosi de aceste teste pentru a proba jocul cu cât mai multe configuraţii de PC şi pentru a elimina potenţialele bug-uri ce ar urma să-şi facă apariţia. De altfel, cerinţele de sistem necesare pentru acest Tech Test pot fi consultate aici.

Gears 5 va fi disponibil, începând cu 10 septembrie 2019, în ediţii pentru Xbox One şi PC (Windows 10). Până atunci însă, puteţi admira un întreg meci de Escalation din Gears 5 în înregistrarea de mai jos.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News