Gears of War 4 – gameplay 4K şi cerinţe de sistem

Autor: Cosmin Aionita | 18.08.2016
Gears of War 4 - gameplay 4K şi cerinţe de sistem

Chiar dacă nu a mai susţinut o conferinţă de presă la ediţia din acest an a Gamescom, Microsoft a ales târgul german pentru a dezvălui gameplay din ediţia pentru PC a lui Gears of War 4 (în rezoluţie 4K!), alături de cerinţele de sistem necesare pentru a rula jocul. Ca de obicei, nu uitaţi să selectaţi 2160p din setările clipului pentru a beneficia de calitatea video maximă. Cerinţele de sistem pentru Gears of War 4 pot fi consultate în tabelul ataşat mai jos.

Gears of War 4 va beneficia de o distribuţie de personaje nouă, condusă de JD Fenix, nimeni altul decât fiul lui Marcus Fenix, eroul primelor trei jocuri Gears of War. Producătorii promit că atmosfera lui Gears of War 4 va fi mult mai întunecată, iar gameplay-ul va oferi numeroase elemente noi, păstrându-se totuşi familiar pentru veteranii seriei. Gears of War 4 este construit pe baza Unreal Engine 4.

De asemenea, graţie programului Xbox Play Anywhere, cei care vor achiziţiona Gears of War 4 în regim digital de pe Xbox One vor primi automat şi versiunea pentru Windows 10 a jocului şi vice-versa. Ca şi în titlurile anterioare ale seriei, un accent deosebit va fi pus pe componenta co-op a jocului, Gears of War 4 urmând sa ofere suport pentru modul cooperativ atât în campanie, cât şi în modul de joc Horde, fie splitscreen local, fie online.

Gears of War 4 va fi lansat pe 11 octombrie 2016, în versiuni pentru Xbox One şi PC (Windows 10). Iată cerinţele de sistem pentru versiunea de Windows 10 a jocului:

Gears of War 4

Urmărește Go4Games.ro pe Google News