Gears of War 4 – harta Gridlock şi modul de joc Guardian revin

Autor: Cosmin Aionita | 30.09.2016
Gears of War 4 - harta Gridlock şi modul de joc Guardian revin

Microsoft, studioul The Coalition, în colaborare cu NVIDIA, prezintă în premieră două elemente importante ale componentei multiplayer din Gears of War 4. Este vorba despre clasica hartă Gridlock, precum şi de modul de joc Guardian.

Gridlock este una dintre hărţile preferate ale fanilor din originalul Gears of War, aceasta făcându-si apariţia şi în Gears of War 2 şi Gears of War 3. Noua versiune de Gridlock beneficiază de un refresh vizual („Reclaimed Beauty”), clădirile începand să fie dominate de vegetaţie. Arhitectura este uşor erodată de mare, în timp ce cele două turnuri au acum un aspect de hotel, respectiv de cafenea. De asemenea, clasicul „clopot Gridlock” din turn îşi face din nou apariţia.

Modul de joc Guardian rămâne unul dintre cele mai apreciate din serie, scopul fiind de a menţine liderul propriei echipe în viaţă în timp ce liderul echipei inamice trebuie asasinat. Pentru Gears of War 4, noutatea modului constă în noul look aurit pe care liderii îl au pentru a-i scoate în evidenţă. Uciderea liderului unei echipe previne orice respawn pentru respectiva tabără, confrutarea transformându-se într-un meci de tip single elimination. Ca omagiu adus gameplay-ului clasic, lansatorul de rachete “Boomshot” apare în continuare la Station Arch, iar puşca cu lunetă Longshot este încă prezentă în Sniper Tower.

Gears of War 4 este un titlu inclus în programul Xbox Play Anywhere, urmând să fie disponibil atât pentru Xbox One, cât şi pentru PC-urile echipate cu Windows 10 (cu facilităţi cross-buy digital, cross saves şi cross play online). Mai mult, NVIDIA a anunţat că toţi cei care vor achiziţiona o placă video de tip GeForce GTX 1080, GTX 1070 sau un sistem PC/notebook echipat cu astfel de plăci video vor primi un exemplar digital al jocului Gears of War 4 (promoţia va fi valabilă până la data de 30 octombrie 2016).

Gears of War 4 va fi lansat pe 11 octombrie 2016, în versiuni pentru Xbox One şi PC (Windows 10). Cei care au ales să achiziţioneze Gears of War 4 în regim digital au deja acces la pre-load-ul jocului, atât pe consolă, cât şi pe PC.

Gears of War 4

Urmărește Go4Games.ro pe Google News