Ghost Recon Breakpoint nu va mai primi update-uri și conținut nou

Autor: Cosmin Aionita | 07.04.2022
Ghost Recon Breakpoint nu va mai primi update-uri și conținut nou
Foto: Ubisoft

Prin intermediul unui anunț publicat pe contul oficial de Twitter Ghost Recon, Ubisoft a confirmat că stopează update-urile pentru jocul Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint.

Lansat în toamna anului 2019, Breakpoint a beneficiat de actualizări și conținut nou vreme de mai bine de doi ani, fiind adăugate caracteristici noi, precum coechipierii controlați de AI, Special Operations cu Sam Fisher, colaborarea cu operatorii Rainbow Six în Operation Amber Sky etc.

În ultimele patru luni au fost lansate update-uri de continut pentru Breakpoint, precum modul Operation Motherland, elemente suplimentare de vestimentație și item-urile Quartz (NFT). Conform anunțului venit din partea Ubisoft, acestea sunt și cele din urmă update-uri adăugate acestui joc.

În schimb, serverele pentru Ghost Recon Breakpoint, precum și pentru mai vechiul Ghost Recon Wildlands, vor rămâne operaționale în continuare, iar posesorii acestor titluri le vor putea juca în continuare online.

Ghost Recon Breakpoint este disponibil în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, PC și Google Stadia. Ubisoft lucrează acum la Tom Clancy’s Ghost Recon Frontline, un nou shooter multiplayer PvP dezvoltat chiar de studioul din București, ce urmează să fie disponibil în mod gratuit, în regim Free-to-play.

Sursa: Ghost Recon Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News