Ghost Recon: Future Soldier, amânat din nou

| 11.01.2012
Ghost Recon: Future Soldier, amânat din nou

Modul în care Ubisoft a tratat cel mai nou titlu al seriei Tom Clancy – Ghost Recon: Future Soldier – poate fi calificat drept aproape dezastruos. Jocul a fost anunţat iniţial în 2009, a trecut printr-o schimbare de direcţie şi look, făcându-şi din nou apariţia la E3 2011, a fost amânat de mai multe ori, sfârşind prin a primi o perioadă de lansare – luna martie a anului acestuia.

Tocmai când credeam că apele s-au limpezit în privinţa lui Ghost Recon: Future Soldier, Ubisoft a decis să amâne din nou jocul, de această dată până în mai 2012. Mai mult, dupa ce a creat confuzie şi indignare în rândul deţinătorilor de computere, afirmând că versiunea de PC a fost anulată (sau, mai bine zis, nu a fost anunţată niciodată), publisherul francez a revenit şi asupra acestei decizii.

Astfel, Ghost Recon: Future Soldier va fi lansat pe 22 mai 2012 în Statele Unite ale Americii şi 24 mai 2012 în Europa, pentru consolele Xbox 360 şi PlayStation 3, urmând ca şi o versiune de PC a jocului să fie lansată ulterior. De asemenea, sesiunea de testare beta care trebuia să înceapă luna aceasta a fost devansată până în aprilie, urmând să se desfăşoare atât pe Xbox 360 (cum fusese anunţat iniţial), cât şi pe PlayStation 3.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News