Halo 5: Guardians – The Sprint – documentar despre realizarea jocului

Autor: Cosmin Aionita | 11.02.2015
Halo 5: Guardians – The Sprint – documentar despre realizarea jocului

Microsoft a lansat documentarul “The Sprint”, dedicat procesului de realizare a viitorului titlu Halo 5: Guardians. Termenul “sprint” este folosit de echipa producătoare de la 343 Industries pentru denumirea unor perioade de câte două săptămâni de muncă susţinută, pe care participanţii la proiect le au pentru a atinge anumite obiective înainte de termenele limită. În continuare puteţi viziona toate cele şase episoade ale acestui documentar.

Halo a fost seria care a permis consolelor Xbox să ajungă la nivelul de popularitate pe care îl înregistrează în prezent. Studioul producator Bungie a părăsit însă tabăra Microsoft după Halo: Reach, frâiele seriei fiind preluate de 343 Industries, primul titlu realizat de noul studio fiind Halo 4.

Halo 5: Guardians promite să fie demn de renumele seriei, studioul producator 343 Industries punând un accent deosebit pe modernizarea formulei clasice de joc Halo. Multiplayer-ul va include opţiunile de sprint şi ADS (aim down sights), noutăţi pentru seria Halo, producătorii încercând astfel să dinamizeze jocul şi să atace tronul seriei Call of Duty.

Halo 5: Guardians este aşteptat în toamna acestui an, exclusiv pentru consola Xbox One.

Halo 5

Urmărește Go4Games.ro pe Google News