Halo revine pe PC într-un format neaşteptat

Autor: Cosmin Aionita | 26.03.2015
Halo revine pe PC într-un format neaşteptat

Jucătorii ce preferă PC-ul s-au plâns de nenumărate ori către cei de la Microsoft faţă de absenţa celor mai noi titluri din seria Halo de pe această platformă. Cel din urmă joc al seriei principale ce şi-a făcut apariţia şi pentru PC a fost Halo 2, lansare umbrită la acea vreme de necesitatea de a rula mult blamatul Windows Vista pentru a putea porni jocul. Iată că Microsoft îşi îndreaptă privirile şi către această categorie de public, anunţând un nou joc Halo pentru PC.

Este vorba despre Halo Online, un shooter-ul online Free-to-play, dezvoltat de echipa de la Saber Interactive (responsabilă şi pentru Halo Anniversary şi Halo 2 Anniversary). Jocul are la bază motorul grafic din Halo 3 şi este dezvoltat în exclusivitate pentru PC, Microsoft declarând că nu are de gând să aducă Halo Online şi pe Xbox One.

Totuşi, există şi o parte mai puţin plăcută legată de acest anunţ: Halo Online va fi lansat, în format closed beta, doar pe piaţa din Rusia, cei de la Microsoft anunţând că momentan nu au planuri de a oferi acest beta şi în alte teritorii.

Previzibil pentru un shooter Free-to-play, Halo Online nu va beneficia de o campanie single player şi va fi dedicat în întregime modurilor de joc multiplayer. Acţiunea din Halo Online se va desfăşura într-o bază secretă de antrenament a soldaţilor Spartan, plasată la bordul unui baze spaţiale a UNSC denumite Anvil.

Sesiunea de testare closed beta pentru Halo Online va începe în această primăvară, exclusiv pentru Rusia. Nu a fost oferită încă o perioadă de apariţie pentru versiunea finală a jocului.

Halo Online

Urmărește Go4Games.ro pe Google News