High On Life, shooter-ul părintelui „Rick and Morty”, pe primul loc la vânzări pe Steam

Autor: Adrian Popa | 15.12.2022
High On Life, shooter-ul părintelui „Rick and Morty”, pe primul loc la vânzări pe Steam
Foto: Steam

Shooter-ul hazliu High On Life, realizat de firma lui Justin Roiland, unul dintre creatorii „Rick and Morty”, a ajuns pe primul loc în topul celor mai vândute titluri de pe platforma Steam.

Performanța este surprinzătoare, ținând cont de faptul că jocul a debutat pe Steam, la un preț destul de „piperat”, în urmă cu doar două zile.

High On Life a fost dezvoltat de Squanch Games. Probabil atracția principală a jocului sunt armele vorbitoare folosite de jucători, care au personalități și caracteristici unice. Acestea își spun propriul punct de vedere în legătură ceea ce se întâmplă și fac glume la tot pasul.

Jocul spune povestea unui absolvent de liceu care devine cel mai temut vânător de recompense din univers. Acesta luptă împotriva unui cartel extraterestru care dorește să transforme oamenii în droguri. Jucătorii pot călătorii pe diverse planete, pentru a ajunge la obiective precum o junglă foarte periculoasă sau un oraș construit adânc în interiorul unui asteroid.

High On Lifecostă 50 de euro pe Steam. Jocul mai este disponibil pe platformele Xbox One și Xbox Series X.

Titlul a fost bine primit de critici și gameri, spre deosebire de aceste 10 jocuri din clasamentul realizat de Metacritic.

Înainte de acest joc, Squanch Games a dezvoltat Trover Saves the Universe, Acounting+ și Dr Splorchy Presents: Space Heros. Studioul și-a propus să lanseze jocuri „ciudate” și „hazlii”, pe care lumea să le iubească.

Trailerul oficial de lansare al High On Life:

Urmărește Go4Games.ro pe Google News