House of Wolves, cel de-al doilea expansion pentru Destiny, soseşte în mai

Autor: Cosmin Aionita | 15.04.2015
House of Wolves, cel de-al doilea expansion pentru Destiny, soseşte în mai

Activision tocmai a confirmat că House of Wolves, cel de-al doilea expansion pack pentru Destiny, va fi lansat pe 19 mai 2015. Cu această ocazie, a fost publicat şi primul trailer pentru acest nou expansion, secvenţele de mai jos fiind concepute drept un prolog pentru povestea din House of Wolves: rasa Fallen s-a intors împotriva locuitorilor din Reef (Awoken), iar regina decide să deschidă această arie pentru gardieni, în speranta ca aceştia vor răzbuna trădarea Fallen-ilor.

House of Wolves va aduce o sumedenie de arme, armuri şi echipamente noi, o poveste extinsă prin intermediul unor noi misiuni, trei noi hărţi dedicate multiplayer-ului competitiv, precum şi un nou Strike cooperativ. Din păcate, cel de-al doilea expansion pentru Destiny nu va oferi şi un nou Raid; în schimb, va fi adăugat un nou mod de joc în Crucible şi o nouă arena activity: The Prison of Elders. De asemenea, după cum aminteşte si povestea, noul HUB The Reef va fi acum deschis pentru gardieni.

În ciuda lipsei unui nou Raid din House of Wolves, studioul Bungie a promis că va lansa o nouă astfel de misiune mai târziu în cursul acestui an, fără a oferi însă detalii suplimentare despre acest subiect.

Destiny, alături de primul expansion pack The Dark Below, este disponibil pentru PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One şi Xbox 360.

Destiny

Urmărește Go4Games.ro pe Google News