Immortals of Aveum, un nou first person shooter single player de la Electronic Arts

Autor: Cosmin Aionita | 18.04.2023
Immortals of Aveum, un nou first person shooter single player de la Electronic Arts
Foto: Electronic Arts

Electronic Arts, în colaborare cu echipa de la Ascendant Studios, au dezvăluit Immortals of Aveum, un nou first person shooter bazat pe magie, axat pe povestea single player, ce urmează sa fie lansat pe 20 iulie 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC.

Immortals of Aveum va fi publicat sub egida “EA Originals”, așa cum a fost și foarte apreciatul It Takes Two, fiind dezvoltat de Ascendant Studios, o echipă nou formată din veterani ai industriei. Acțiunea va fi plasată într-un univers fantasy aflat sub dominarea magiei și va fi experimentată de jucători prin ochii lui Jak, un mag ce se alătură unui ordin de elită de “battlemages”.

Împreună, stăpânind toate cele trei culori ale magiei – albastru, verde și roșu –, aceștia vor decima legiunile de inamici, având posibilitatea de a executa și multiple atacuri în lanț, dar și counter-uri spectaculoase. Producătorii promit o poveste modernă într-o lume fantasy, personaje memorabile și acțiune rapidă, bazată pe executarea de vrăji, într-o manieră inedită pentru genul first person shooter.

In Immortal of Aveum își vor face apariția actori cunoscuți

Mai mult, personajele din Immortals of Aveum vor fi interpretate de actori cu priză la public, precum Darren Barnet (Never Have I Ever, Road House, Gran Turismo) în rolul lui Jak sau Gina Torres (Suits, Pearson, Firefly) în rolul Generalului Kirkan.

Immortals of Aveum va fi lansat pe 20 iulie 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC (prin EA App, Steam și Epic Games). Cei care plasează o precomandă vor primi item-ul in-game Purified Arclight sigil, care va amplifica puterea vrăjilor lui Jak.

De asemenea, cei care aleg să achiziționeze versiunea Deluxe Edition a jocului vor beneficia de item-uri in-game suplimentare, precum un sigiliu unic, trei inele, două apărătoare pentru braț și trei totemuri, toate utile în lupta de salvare a tărâmului Aveum. Abonații serviciului EA Play Pro vor primi acces la versiunea Deluxe Edition a jocului începând cu 20 iulie 2023.

Immortals of Aveum
Foto: Electronic Arts

Sursa: Electronic Arts

Urmărește Go4Games.ro pe Google News