Ion Maiden, shooter retro de la 3D Realms – trailer şi campanie Early Access

Autor: Cosmin Aionita | 02.03.2018
Ion Maiden, shooter retro de la 3D Realms - trailer şi campanie Early Access

3D Realms a revenit cu noi detalii despre Ion Maiden, first person shooter-ul retro dezvoltat cu ajutorul veteranului motor grafic Build (acelaşi care a stat la baza unora dintre cele mai populare FPS-uri ale anilor 90: Duke Nukem 3D, Shadow Warrior sau Blood). Pe lângă noul trailer, pe care îl puteţi urmări în continuare, avem parte şi de o nouă selecţie de imagini din Ion Maiden, prezente la datorie în galeria ataşată.

Nu în ultimul rând, Ion Maiden poate fi acum precomandat, fie prin intermediul Steam, fie direct de pe site-ul 3D Realms (în versiune DRM-free), la un preţ echivalent cu 17,99€. Cei care aleg să facă acest pas vor primi acces imediat la o campanie de preview a jocului, ce promite câteva ore bune de gameplay, în care producătorii încearcă să familiarizeze jucătorii cu design-ul de nivel alambicat, armele şi oponenţii din joc.

Pentru realizarea acestui joc, 3D Realms a apelat la studioul Voidpoint, o echipă proaspăt formată din membri ai comunităţii EDuke32 (o versiune modernizată a jocului Duke Nukem 3D, bazată pe o variantă actualizată a motorului grafic Build) şi designeri de niveluri cu experienţă pentru Duke 3D.

Ion Maiden se doreşte a fi o scrisoare de dragoste pentru fanii shooterelor old school, pe lângă aspectul retro jocul urmând să beneficieze de un level design complex, cu numeroase arii interconectate, interactivitate sporită cu obiectele din mediul înconjurător şi, se putea oare altfel, foarte multe secrete. Toate armele vor beneficia fie de un mod secundar de foc, fie de tipuri alternative de muniţie.

Ion Maiden va fi lansat, în versiunea sa completă pentru PC (Windows şi Linux ), în a doua jumătate a acestui an.

Ion MaidenIon Maiden

Ion MaidenIon Maiden

Ion MaidenIon Maiden

Ion MaidenIon Maiden

Ion MaidenIon Maiden

Urmărește Go4Games.ro pe Google News