Judas este noul joc al creatorului seriei BioShock

Autor: Cosmin Aionita | 12.12.2022
Judas este noul joc al creatorului seriei BioShock
Foto: Ghost Story Games

După închiderea studioului Irrational Games (responsabil pentru BioShock și BioShock: Infinite), publisher-ul Take-Two Interactive a preferat să pună bazele unei noi echipe – Cloud Chamber –, care sa va ocupa de următorul joc din seria BioShock. Între timp, Ken Levine și fosta echipă de la Irrational Games s-a regrupat sub numele de Ghost Story Games și, cu sprijinul aceluiași publisher, a lucrat la un nou proiect secret. Este vorba despre Judas, al cărui trailer de debut a fost dezvăluit la The Game Awards 2022.

Avem de-a face cu un nou first person shooter single player, cu o puternică componentă narativă, dezvoltat pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC (Steam și Epic Games Store).

Povestea din Judas se învârte în jurul unei nave spațiale aflate în derivă și a unui plan disperat de salvare. Personajul principal va fi misterioasa Judas, a cărei singură șansă de supraviețuire este încheierea unor alianțe cu unii dintre cei mai temuți dușmani ai săi. Vor putea lucra împreună pentru a se salva sau vor prefera să se războiască în continuare ignorând sfârșitul inevitabil?

Am fondat Ghost Story Games pentru a construi pe fundația pusă de titluri precum System Shock 2, BioShock și BioShock Infinite. Cu Judas, am creat o lume de joc și personaje complet noi, explorând noi moduri de abordare pentru titlurile first person shooter single player, bazate pe poveste.

Ken Levine, Presedinte & Director de Creație Ghost Story Games

Judas se află în dezvoltare pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC (Steam și Epic Games Store), nefiind dezvăluită încă o eventuală perioadă de lansare.

Judas
Foto: Ghost Story Games

Sursa: Business Wire

Urmărește Go4Games.ro pe Google News