Max Payne 3: After The Fall – benzi desenate gratuite

| 07.05.2012
Max Payne 3: After The Fall – benzi desenate gratuite

Rockstar Games, în colaborare cu Marvel Comics, au lansat primul număr din Max Payne 3: After The Fall, o colecţie de trei reviste de benzi desenate, a căror poveste este menită să explice ce s-a întâmplat între al doilea joc al seriei şi noul Max Payne 3.

Max Payne 3: After The Fall a fost scris de Dan Houser de la Rockstar Games, împreună cu autorul poveştii iniţiale a lui Max Payne – Sam Lake, de la Remedy Entertainment. Primul număr din serie poate fi descărcat gratuit de pe site-ul oficial al jocului.

Max Payne 3 After The Fall

În Max Payne 3, fostul detectiv şi-a abandonat cariera din NYPD, preferând un post de bodyguard în Sao Paulo. Evenimentele din Max Payne 3 sunt declanşate de răpirea tinerei soţii a lui Rodrigo Branco, un foarte bogat om de afaceri brazilian. În încercarea de a o salva, Payne va avea de înfruntat găştile din favele, o grupare paramilitară, precum şi propriile sale amintiri.

Max Payne 3 va fi lansat în Europa pe 18 mai 2012 pentru PlayStation 3 şi Xbox 360, versiunea de PC fiind asteptata pe 1 iunie.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News