Metro Exodus – iată cum vor arăta revolverele şi pistoalele mitralieră din joc şi ce upgrade-uri vor putea primi

Autor: Cosmin Aionita | 31.01.2019
Metro Exodus – iată cum vor arăta revolverele şi pistoalele mitralieră din joc şi ce upgrade-uri vor putea primi

Deep Silver şi 4A Games au lansat un nou trailer pentru Metro Exodus, de această dată fiind prezentate două dintre armele pe care Artyom le va putea folosi în joc: revolverul şi pistolul mitralieră. După cum puteţi vedea în secvenţele de mai jos, ambele vor primi upgrade-uri consistente, capabile să transforme aceste arme în unelte aducătoare de moarte mult mai periculoase şi eficiente.

Jucătorii vor avea din nou ocazia să intre în pielea lui Artyom, care, împreună cu un grup de Spartan Rangers, va încerca să părăsească Moscova şi să se îndrepte către estul Rusiei, în căutarea unei noi vieţi.

Mediul de joc va fi mult mai deschis, cu niveluri vaste, non-liniare, în care, pe lângă ameninţările faunei mutante, protagoniştii vor avea de înfruntat condiţiile meteo potrivnice, precum şi ciclul noapte-zi dinamic. Acţiunea din Metro Exodus va avea loc pe durata unui întreg an calendaristic, producătorii promiţând şi implementarea celor patru anotimpuri.

Metro Exodus va oferi suport pentru tehnologia RTX de la NVIDIA, programatorii de la 4A Games implementând în joc iluminare globală şi ambient occlusion realizate cu ajutorul tehnicilor de ray tracing în timp real.

Metro Exodus va fi lansat pe 15 februarie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Versiunea de PC a jocului va fi disponibilă, timp de un an de la apariţie, în exclusivitate prin intermediul Epic Games Store. Cerinţele de sistem pentru Metro Exodus pot fi consultate aici.

Metro Exodus

Urmărește Go4Games.ro pe Google News